בשנים האחרונות, אנחנו יכולים לראות שיותר ויותר אנשים נמצאים בדילמה, האם להזמין שירותי קייטרינג מיוחדים, כולל כאלה שמספקים תפריט צמחוני או טבעוני, או שמא, להזמין שירותי קייטרינג “רגילים” או במילים אחרות, קייטרינג שמספק תפריט בשרי.
צריך לומר, הדילמה הזאת קיימת לא רק בקרב אנשים אשר בעצמם צורכים אך ורק אוכל צמחוני או טבעוני, וכן, לא רק בקרב אנשים שמרבית האורחים שלהם צורכים אוכל כזה. שכן במקרים כאלה, הדילמה די ברורה ולמען האמת, סביר להניח שהיא תוכרע לכיוון של תפריט שונה, לא בשרי.
הדילמה אם להזמין קייטרינג בשרי או אחר מופיעה אצל לא מעט אנשים והיא נובעת מסיבות שונות. יש מי שמעוניין שהאירוע שלנו יהיה מיוחד ולא רוצה להגיש תפריט דומה למה שנהוג להגיש באירועים אחרים, יש מי שמעוניין לספק מנות מסוימות, למשל מנות חלבית, ואז צריך לוותר על התפריט הבשרי מטעמי כשרות, יש גם מי שמעדיף תפריט לא בשרי, מתוך הנחה שאז אפשר להגיש דברים מיוחדים, כאלה שקייטרינג רגיל לא יוכל לייצר (אפילו אם אין פה בעיה של כשרות).
למה בכל זאת משתלם להגיש תפריט בשרי
קייטרינג בשרי, למרות שמו, מגיש לאורחים תפריט רחב ונרחב שכולל גם מנות לא בשריות, מנות צמחוניות לגמרי ובדומה למסעדות רבות, גם מנות טבעוניות.
אם אנחנו בוחנים את סך האורחים באירוע, סביר להניח שמרביתם אולי צורכי אוכל צמחוני ובשרי, אך הם נהנים מארוחה בשרית טובה. לכן אנחנו צריכים לספק להם דברים שיכולים להתאים להם. אין היגיון שאנחנו נציע להם תפריט שכולו מבוסס על אוכל צמחוני בלבד.
ברגע שנציע אוכל בשרי ולצידו אוכל צמחוני, הרי שכולם יוכלו ליהנות מהתפריט ולא רק צד אחד. כך כולם יוכלו ליהנות מהאירוע.
נקודה נוספת חשובה, היום, להבדיל מבעבר, אפשר ליהנות מתפריט בשרי מגוון ואיכותי מאוד. חבל לפספס את זה. אפשר להציע לאורחים מנות שונות, ולצידן מנות בשריות ברמה הגבוהה ביותר שיש. אין ספק שזה יקדם את האירוע ואין ספק שזה יהפוך אותו להרבה יותר איכותי ומעניין.